torsdag 15. november 2012

Lys setting

Idag har vi jobbet med å sette forskjellige lys, for å skape spenning i bildene. Vi prøver oss ut med å sette lys fra forskjellige vinkler, samt å kjøre de gjennom noe for å skape mønster.

Oppgavene var: Lyssettning i bilder, skyggebilder, bilde med lys gjennom gitter. Etter å ha tatt bilder, så kjørte vi bildene gjennom Bridge og Photoshop. På neste innlegg kommer jeg til å beskrive hvordan disse programmene funker. Alle bildene er kuttet ut av i Photoshop.

Her er resultatene;

Grønt lys



På dette bildet ser vi modellen, med ett vanelig lys ovenfra og grønt lys fra siden. Lukker på 0,8 sekund og blender på f 3,5. På bildet er det redigert Lys og kontrast. Kjørte ned lyset ett par hakk og kontrasten litt opp.
















Rødt lys

Her ser vi samme moddel, med vanlig lys ovenfra og ett rødt lys fra siden. Lukker på 0,8 sekunder og blender på f 3,5. Dette bildet er nesten ikke redigert. Men også her er det bare lys og kontrast som er endret. Lyset satt ned og kontrasten er kjørt litt opp.



















Skyggehenter

På dette bildet brukes skygge, ved hjelp av lys. Lukker på 0,5 sekunder og blender på F4.0. Dette bildet er nesten ikke redigert, men lyset er også her kjørt litt ned. Kontrasten er ikke endret.








Skyggebabe

På dette bilder er det også brukt skygge som teknikk. Lukker på 0,5sekunder og blender F4,2 Dette bildet er kun beskjert gjennom redigeringen.











Paraply ute i mørket

På dette bildet brukes ett "filter" foran ett lys. For å skape en dyster stemmning. Lukker 0,8 sekunder og blender F5,0. Dette bildet er det som er redigert mest, lyset er justert ned og kontrasten er kjørt opp.


















 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar